logo

Zebra, rolo i panel

Zebra zavese sastoje se od mehanizma i platna. Platno čine horizontalne providne i neprovidne pruge, koje se naizmenično preklapaju na način koji zavisi od toga da li se zavesa podiže ili spušta.
U ponudi imamo i mini zebre, koje se postavljaju bez bušenja zidova i stolarije. Mini zebra zavese idealne su za žene koje su same svoji majstori.
Tu je i Sun strip elegant varijanta zebra, koja je namenjena krovnim prozorima ili prozorima koje držite na kip, zato što poseduju stopere sa bočnih strana. Ovi stoperi sprečavaju da zavesa izađe van okvira prozorskog okna.
Sve opisane vrste zebri imaju lančić sa leve ili desne strane, čijom upotrebom regulišete nivo prozračnosti u prostoriji.
Za održavanje zebra zavesa dovoljno je da ih prebrišete vlažnom krpom i usisate. Isflekane zebre čiste se i paročistačem.
Kod nas možete da naručite i zebra zavese sa elektromotorom i daljinskim upravljačem, koje preporučujemo za upotrebu u poslovnim prostorijama, a montiraju se u plafon, na zid ili direktno na krilo.
Rolo zavese imaju široku primenu zbog toga što su vrlo praktične i jednostavne. Omogućavaju totalno zamračenje prostorije, kao i različite nivoe prozračnosti.
Još jedna prednost Rolo zavesa je u tome što su platna antibakterijska i antialergijska, a ne zadržavaju prašinu i ne skupljaju mirise.
Panel sistem je dekorativan i funkcionalan kod velikih staklenih površina i za pregrađivanje prostora sa strogim i ravnim linijama.
Panele izrađujemo od tkanine po vašem izboru, a materijali, različite debljine i strukture, sertifikovani o negorivosti, mogu imati i UV zaštitu koja ne blokira svetlost u prostoru. Panel sistemi su veoma laki za održavanje.

zebra-rolo-panel1 zebra-rolo-panel2 zebra-rolo-panel3 zebra-rolo-panel4 zebra-rolo-panel5 zebra-rolo-panel6 zebra-rolo-panel7 zebra-rolo-panel8 zebra-rolo-panel9 zebra-rolo-panel10 zebra-rolo-panel11 zebra-rolo-panel12 zebra-rolo-panel13 zebra-rolo-panel14 zebra-rolo-panel15 zebra-rolo-panel16 zebra-rolo-panel17 zebra-rolo-panel18 zebra-rolo-panel19 zebra-rolo-panel20 zebra-rolo-panel21 zebra-rolo-panel22 zebra-rolo-panel23 zebra-rolo-panel24