logo

Kada uđete u neku prostoriju prvo što primetite je njena „atmosfera“ prema kojoj određujete da li se u njoj osećate prijatno ili ne. Tu atmosferu najviše stvaraju boje tkanina, zidova i nameštaja, koje i od najsvetlijeg i najprostranijeg prostora mogu da naprave tamnu i zaglušujuću, neprijatnu atmosferu.

Veoma je bitno da prostorije u kojima živite i radite odišu optimizmom i pozitivnošću. Skladni i pažljivo odabrani materijali i dezeni, osim što pričaju priču o vašem stilu i navikama, uvek utiču i na vaše i raspoloženje vaših ukućana, gostiju i klijenata.

Casa de Prestigio poseduje tim dizajnera enterijera koji vam pomaže da od svog prostora napravite ogledalo najlepšeg dela sebe i tako ostavite dugotrajan otisak svoje ličnosti u atmosferi prostorija koje su vam bitne za život i rad. Možemo da vam pomognemo i da vaša prostorija odiše vremenom u kojem živimo ili željenom istorijskom epohom. Sve je dozvoljeno u umetnosti i ljubavi!

Pored usluga dizajna, šivenja i saveta oko izbora tkanina i dezena, koji uvek poštuju vaš senzibilitet i osećaj za lepo, nudimo i nepregledan broj različitih tkanina, od jednobojnih, do kolekcija sa jakim tonovima i istančanim dezenima.

Nismo se ograničili samo na kućne i poslovne boje i dezene. Nudimo i široku ponudu za hotele, koja ispunjava sve svetske standarde bezbednosti i stila.

Mi smo inovativni, izazovni i prestižni!

plaketa